Despre noi

Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu

Etiam dictum

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in.

Lectus et amet

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in.

Praesent erat

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in.

Cras ut eleifend

Morbi in sem quis dui placerat ornare. Pellentesque odio nisi, euismod in.

Despre noi

Pitas este una din principalele societăți de consultanță și dezvoltare imobiliară din Transilvania, având o experiență de peste 10 ani și o echipă de profesioniști care își desfășoară activitatea în diverse departamente înființate în cadrul societății noastre.

Fiecare departament are un obiectiv specific, având în vedere că serviciile noastre sunt complexe, începând de la studii de piață până la achiziția, avizarea și modernizarea obiectivelor în discuție.

  • Peste 10 de experienta.
  • Echipe specializate pe departamente.
  • Servicii de consultanta, intermediere si dezvoltare imobiliara.
  • Recunoastere la nivel regional (Transilvania).
  • Colaboratori specialisti in domenii conexe atent selectati.

Unul dintre obiectivele noastre principale a fost și este dezvoltarea imobiliară. În acest sens, considerăm important să precizăm că, societatea noastră a fost implicată în proiecte de mari dimensiuni, precum tranzacțiile privind terenuri în vederea dezvoltării de parcuri logistice/box-retail sau ansambluri rezidențiale, intermedierea închirierii/vânzării clădirilor de birouri, achiziția unor proprietăți în vederea demolării și construirii unor proprietăți noi, inclusiv dezvoltare rețele stradale pentru retaileri.

Pe lângă serviciile complete pe care le oferim clienților, încercăm întotdeauna să obținem cel mai bun rezultat pentru clientul reprezentat. În acest sens, societatea noastră colaborează cu specialiști din toate domeniile, pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor necesare unui proiect imobiliar (case de avocatură, notari, topografi, experți etc.).

7

Judete


Serviciile noastre sunt disponibile in 8 judete din Transilvania. La cerere, in functie de proiect, serviciile sunt disponibile oriunde in tara.
12

Ani de experienta


In 12 de ani am acumulat o experienta care ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii high-class.
31

Proiecte Exclusive in ultimii 3 ani


Consultanta si intermediere proiecte rezidentiale, anteprenoriat general si project management, dezvoltare retele stradale / parcuri logistice.
2016

Anul Francizei


Ne dezvoltam prin intermediul Francizei imobiliare Pitas.